Boldog Új Évet – Meglepetés ajándék az újévi fogadalmakhoz

Újév napján lelkesülten tűzünk ki új célokat. Többet foglalkozunk szeretteinkkel, több időt fordítunk önmagunkra, változtatunk magunkon, körülményeinken, idejét múlt dolgokon, egészségesebben élünk, sportolunk, diétázunk...

Te mit fogadtál meg idén? Amennyiben a mozgás, illetve az egészségesebb életmód szerepel a listádon, akkor engedd meg, hogy segítsek neked.

Három teljes értékű jóga programot osztok meg veletek, így a saját szintednek megfelelően, akár már ma este elkezdheted a mozgást. Ezeket a videókat bármikor újra nézheted a Fitness Terápia youtube csatornáján. Ez az én ajándékom neked a 2019-es évre.

Az első videó egy kezdő jóga. Javaslom, hogy ezzel kezdd, ha még sosem jógáztál, vagy ha már régen nem sportoltál és újra fel kell építened az erőnléti szintedet.

A dinamikus jóga órát akkor javaslom neked, ha jelenleg is sportolsz, vagy jógázol és szeretnéd biztonságos módon átmozgatni a tested.

Végül pedig a power jóga programot akkor javaslom, ha egy fizikailag megterhelőbb mozgásra vágysz. Ehhez a gyakorlatsorhoz szükséged lesz két darab 1 kg-os súlyzóra is.

Ha pedig a videókon túl új kihívásokat keresel, megtalálsz az Aréna Fitneszben. Jóga órát péntekenként tartok 18.00-tól, ha pedig egyéni mozgás programra vágysz, akkor pedig személyi edzés keretében elkezdhetjük a közös munkát. Keress bátran.

Boldog Új Évet!