Cégeknek

Gyakran feszített a tempó? Szakadatlanul érkeznek az e-mailek? A feladatlisták és táblázatok mellett is nehezen követhetők az elvégzendő feladatok, megbeszélések? Bármennyire is igyekszünk tartani magunkat, könnyen elveszítjük a fókuszt?

A nap végére kiszárad a számítógép monitorjára meredő szem, gyomrunkban ott feszül a határidők miatti szorongás. További testtájaink is átveszik ezt a feszített tempót. Vállunk görnyedt, ízületeink fájnak és be vannak görcsölve az izmaink, amiért időnk nagy részében oda vagyunk láncolva az íróasztalhoz.

A gerincpanaszokat okozó ülő életmód, valamint a stresszel való megküzdés nehézsége, sikertelensége hozzájárul a civilizációs betegségek kialakulásához, így mondhatjuk, hogy a munkahelyünkön hatványozottan veszélyeztetve vagyunk. Ha a stresszt el akarnánk kerülni, akkor nem lenne szabad munkába járnunk. Azonban létezik ennél jobb és hatékonyabb megoldás is. Nem elkerülni kell, hanem megtanulni a negatív erőkből pozitívokat létrehozni, valamint a mozgás csatornáin át megszelídíteni, hatástalanítani és levezetni a keletkezett feszültséget.

Céges jóga programjaim előnye, hogy a munkavállalóknak nem kell eljönnie hozzám. Ezek az órák nem igényelnek eszközöket a jóga matracon kívül, így a cég irodájában, tárgyalóban, vagy szerencsésebb esetben a pihenő szobában megvalósítható.


STRESSZOLDÓ JÓGA
DINAMIKUS JÓGA

Lépj velem kapcsolatba!