Stresszoldó jóga

Stresszoldó jóga programjaimat több területen szerzett tapasztalataim alapján olyan gyakorlatokból állítottam össze, amelyek segítenek megelőzni a feszültség kialakulását, a terheltség oldásában hatékonyak, valamint általános egészségmegőrző és javító hatásuk is jelentős. A fentiek mellett természetesen azonnali és hosszan tartó eredményeket érünk el az ülőmunka káros hatásainak ellensúlyozásában is, mert a program a stresszoldó technikák mellett tartalmazza a gerinctréning alapvető és kellemesen átmozgató elemeit. Már az első alkalom után érezhető az elvégzett munka hatására a kellemes bizsergés a hátunkban. Hosszú távon pedig javítja a tartást, ezáltal megelőzhetőek az életmódunkból fakadó gerincpanaszok kialakulása.

  • A stersszzónák lazításával (arc, nyak, vállak, hát), valamint a gerinc finom átmozgatásával, a relaxációval és a tudatos légzéssel olyan technikákat kínál, amelyekkel kezünkbe vehetjük és sikeresen kezelhetjük a minket érő stresszfaktorokat.
  • Jelentősen emelkedik a stressztűrő képesség, ezáltal a kommunikációnk mind a vállalton belüli és kívüli partnerekkel.
  • A szervezet ellenálló képessége fokozódik, ennek köszönhetően az általános egészségi állapotunk is javulhat, ami az aktív munkából kevesebb kiesést jelenthet.
  • A koncentrációs készség javul, ami a gyorsabb, hatékonyabb munkavégzésben is megmutatkozhat, ezzel együtt nő a sikerélményünk, ami további ösztönzőként hat ránk.
  • Frissít és élénkít, mintha egy pihentető alvásból ébrednénk fel.