Remediatív személyi edzés

Több, mint klasszikus személyi edzés, mert terápiás szemlélete miatt megoldást nyújthat fennálló derék- és nyakfájdalmaidra, valamint hozzásegít a karcsú, szép alakhoz.

Remediatív, mert az elsődleges cél a már kialakult tartáshibák korrigálása és az ebből eredő gerincproblémák okának megszüntetése.

De egyben egy teljes értékű személyi edzés, mert a megválasztott edzésterv megszabadít a túlsúlytól, hozzásegít a formás alak eléréséhez.

A kettős cél eléréséhez egyénre szabott mozgásprogramot kínálok Neked. Az első alkalommal alaposan átbeszéljük a jelenlegi életmódodat, az esetlegesen fennálló panaszaidat és meghatározzuk a céljaidat. Erre épül a Fitness Terápia, ami számodra összeállított egyéni mozgásprogrammal pontosan meghatározott lépésekkel épít utat a céljaid felé. A további alkalmak során közösen haladunk ezen az úton lépésről lépésre.

A filozófiám része a vendégeim egyéni igényeinek, sajátosságainak szem előtt tartása. A személyi edzés előnye, hogy ott vagyok Veled, a tested üzeneteit megértve rugalmasan tudjuk változtatni, célirányosan alakítani az edzéstervedet annak érdekében, hogy mielőbb elérd, majd meg is tartsd a vágyott életminőséget, alakot.

A mozgásszervi problémákat megoldó, gyógyulást segítő remediatív személyi edzés csak rólad szól. A Te egyéni igényeid szerint épül fel a program, a te egyéni érdekeidet szolgálja. Lehet, hogy döntően gépeket és súlyokat fogunk használni néhány saját testsúlyos elemmel kiegészítve. De az is lehet, hogy éppen fordítva történik. Elképzelhető, hogy beépítünk néhány jóga elemet. Ám ha épp a jóga a testhez álló számodra, arra is épülhet a mozgásprogram megfelelő gyakorlatokkal színesítve. Tőled függ, a tested jelzéseitől, az egyéni preferenciáidtól, hogy a mozgásformák egy igen széles palettájáról milyen elemeket tudunk hatékonyan használni a céljaid eléréséhez.

A küldetésem, hogy a számodra megfelelő mozgás az életed része legyen. Meggyőződésem, hogy az örömmel végzett mozgásforma megtalálása a kulcsa a rendszeres mozgás kialakításának, s így a tartós, hosszú távú sikernek.

Amennyiben a személyi edzéseken való rendszeres részvétel nem megoldható számodra, de mégis szeretnél egy egyéni mozgásprogramot, erre is van lehetőség. Attól függően, milyen gyorsan sajátítod el a gyakorlatokat, ez általában 1-3 intenzív alkalmat jelent.


REMEDIATÍV SZEMÉLYI EDZÉSEK
 • helyszín: Aréna Fitness (Duna Pláza parkolóház V. emelet, 1138 Bp. Váci út 178)
 • időtartam: 60 perc
 • díja: 4,500 Ft/alkalom (személyi edzés) + 1,390 Ft/alkalom (konditermi belépő)

A VÍRUSHELYZET MIATT KIALAKULT KORLÁTOZÓ INTÉZKEDÉSEK IDEJÉN A SZEMÉLYI EDZÉSEK AZ ONLINE TÉRBEN FOLYTATÓDNAK.

Egyéni mozgásprogram
 • Helyszín: Aréna Fitness (Duna Pláza parkolóház V. emelet, 1138 Bp. Váci út 178)
 • Időtartam:
  • első alkalom: 80 perc
  • további alkalmak: 60 perc
 • Díja:
  • első alkalom: 8,000 Ft + 1,300 Ft
  • további alkalmak: 5,000 Ft + 1,300 Ft

Bejelentkezéshez küldj egy SMS-t a 70/670-0487-es számra a neveddel, időpont egyeztetésre pedig visszahívlak 24 órán belül.