Online Klub

A kialakult vírusveszély miatt mindannyian a négy fal közé szorultunk, így mozgásunkban is kissé korlátozottabbakká váltunk. Mindemellett folytatnunk kell a munkánkat. Bár otthonunk kényelmében végezzük a mindennapi tevékenységeinket, de szembesülhetünk azzal, hogy az otthoni íróasztalnál, vagy éppen a kanapénkon elhelyezkedve végzett munka során többet görnyedünk és még jobban veszélyeztetnek minket az ülő módból fakadó mozgásszervi veszélyek. Hamarabb megjelenhet a fájdalom a nyakunkban, hátunkban, derekunkban és még kevesebb lehetőségünk akad arra, hogy megfelelően átmozgassuk magunkat. A helyes testtartásra való törekvés kiemelten fontos ebben az időszakban. Ezért hoztam létre a Fitness Terápia Online klubbot, hogy tér és idő ne lehessen akadály és továbbra se kelljen lemondanunk testünk megfelelő átmozgatásáról a gerincünk védelme érdekében.

Mit kínál neked a Fitness Terápia klubtagsága?

Küldök egy összefoglalót a jóga órák legfontosabb ászanáiról, a gerinctréning és a saját testsúlyos edzés kiemelt gyakorlatairól, hogy mire kell figyelned, hogy pontosan, gerincbarát módon végezd őket.

Küldök egy másik összefoglalót, mely gerincbarát jó tanácsokat tartalmaz a napi rutintevékenységekhez.

A klubtagok hozzáférést kapnak a Fitness Terápia Facebookon lévő zárt csoportjához, amelyben minden héten 3 db 60 perces élő videós közvetítés keretében résztvehetenek maximális gerinc- és ízületvédelem figyelembe vételével felépített

  • heti 1 db 60 perces jóga órán,
  • heti1 db 60 perces alakformáló edzésen
  • heti1 db 60 perces gerinctréningen.

Ezek a videók az élő közvetítések után utólag is elérhetőek maradnak, ezért bármikor újra elvégezhetőek. Kiemelt célom, hogy ebben a közösségben mindenki jól érezze magát és támogassuk egymást céljaink elérésben. A csoport interaktív.

Meg foglak Benneteket rendszeresen kérdezni , hogy milyen területre fókuszáljon a következő óra. Magam is indítok szavazásokat, figyelembe veszem, hogy milyen igények érkeznek be az órákkal kapcsolatban és természetesen lesznek játékok is nyereményekkel. Az online térnek köszönhetően bárhol is élsz vagy utazol a nagyvilágban mindig részt fogsz tudni venni a Fitness Terápia élő videós óráin, vagy utólag meg tudod ismételni a korábbi órakat.

Negyedévente (amint a jelenlegi vírus helyzet elmúlik), lesznek személyes Fitness Terápia Klub Találkozók, ahol a közös edzés után, személyes konzultációra és ismerkedésre nyílik kitűnő alkalom.

Milyen óra típusok várnak a csoportban?

Minden órámat a gerinc- és az ízületvédelem jegyében építem fel. Erre mindenkinek szüksége lenne, de természetesen leginkább akkor merül fel bennünk az igény, ha már megjelent a fájdalom a testünkben. Azonban különbözőek vagyunk és más-más edzés típusokat részesítünk előnyben.

Sokan vagyunk, akik kedveljük az elmélyűlősebb, csendesebb jóga órákat, vagy éppen a pörgősebb, erőnlétileg megterhelőbb alakformáló edzések jelentenek nekünk kikapcsolódást. Viszont lehetünk, valahol a két véglet között, amikor nem szeretnék elmélyűlni a jóga gyakorlatokban, de a saját testsúlyos vonal túl erősnek bizonyul számunkra és inkább csak egy kellemesebb gerincátmozgatásra vágyunk, amivel szintén elérhető a helyes testtartás.

Mennyibe kerül ez a klubtagság?

A Fitness Terápia Klub havidíjas szolgáltatás, mely minimum havi 12 éló videós órat tartalmaz a korábbi hónapokban összegyűlt régebbi videóhoz való hozzáférésen túl.

Miért havidíjas?

Mert így komolyabban veszitek. Amiért az ember fizet azt nem lógja- vagy felejti el felhasználni, nem halogatja a kezdést, hanem a hozzáférés pillanatában él a lehetőséggel. Célom, hogy ösztözözzelek arra, hogy végigcsináld az edzéseket velem. Csak így lesz minőségi változás az életedben.

A Klub havidíja 8,900 Ft. A tagásgi díjjal a következő hónap 10.-éig elérsz minden videót. A bankiutalásodtól számított 1-2 munkanapon belül hozzáférést kapsz a FitnessTerápia Klub Facebook zárt csoporthoz az ott fellelhető összes tartalommal és közösségi beszélgetésekkel együtt. A havi előfizetés fordulónapja minden hónap 10.-e.

Hogyan tudok jelentkezni a csoportba?

A következő formot kell kitöltened. A jelentkezési lap kitöltése után e-mailben kapsz értesítést a további lépésekről.

Jelentkezz!Fitness Terápia Online Klub

1Név
2Email & Facebook
3Számlázás (csak az utaló személy/cég nevére állítunk ki számlát)
Az Általános Szerződési Feltételeket megismertem és elfogadom.

 

Mit tudhatok még ezekről az óratípusokról?

Az órák preventív jellegűek. Eszközök nélkül is végig tudod csinálni az órákat. Ha mégis használnánk egy-egy eszközt, segíteni fogok abban, hogyan tudod megvalósítani nélküle.

A jóga óráim gerinc és ízületvédelem figyelembe vételével tudatosan felépített áramlásszerűen végzett gyakorlatokból állnak. Klasszikus jóga elemekre épül, de nincsenek benne extrém hajlékonyságot, ügyességet igénylő feladatok. Az ászanákat a gerinctréning elemeivel egészítem ki. Az óra vezetés csendes, mozgásütemes lassú, de mégis erőt próbáló óra, amely teljesen átmozgatja a testet. Általa elérhető a funkcionálisan egészséges test, szép testtartás.

Alakformáló edzés során többet foglalkozunk a látvány izmokkal, de mindez úgy épül fel, hogy végig fókuszban marad a gerinc- és ízületvédelem. Teljes testünket átmozgatjuk és a gyakorlatok között megjelennek azok a gyakorlatok, amik a gerincünk stabilitását, egészségét, megfelelő szinten maradó mozgékonyságát fejlesztik.

Gerinctréningen hangsúlyoznom sem kell külön a gerinc- és ízületvédelmet. Szintén egy csendesebb óratípus, azonban nem jóga ászanákra épül, hanem a általános gyakorlatokból épül fel a gerinc megfelelő átmozgatása. Rendszeres gyakorlással szintén elérhető a funkcionálisan egészséges test, szép testtartás.